Healthcare Consultants Berglund AB

Skåne län

Information

Healthcare Consultants Berglund AB är ett företag som finns i Vellinge. I Healthcare Consultants Berglund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Marie Britt som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Hans Inge Gustav som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Healthcare Consultants Berglund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Healthcare Consultants Berglund AB på telefon 070-2244404.

Bolaget skall bedriva konsultation och handel inom hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva ägande och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Healthcare Consultants Berglund AB av bolagstypen Aktiebolag.

Healthcare Consultants Berglund AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Healthcare Consultants Berglund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-10-02 och Healthcare Consultants Berglund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Healthcare Consultants Berglund AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Healthcare Consultants Berglund AB har 556612-1868 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.