Falk Hesab Non Food AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Falk Hesab Non Food AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Falk Hesab Non Food AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Falk Hesab Non Food AB är momsregistrerat sedan2002-08-05 och har organisationsnummer 556626-4494.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-349010 alternativt besöka eller skicka post till Falk Hesab Non Food AB på följande adress Kompanig. 25, 235 32, Vellinge.

Falk Hesab Non Food AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-06-27.

I Falk Hesab Non Food AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Falk Åkesson, Karin Ingrid Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att inom och utom Sverige bedriva agenturverksamhet, import och export, köp och försäljning av non foodartiklar samt därmed förenlig verksamhet.