Witlock i Höllviken AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Witlock i Höllviken AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Witlock i Höllviken AB är ett av dem. Statusen för Witlock i Höllviken AB är att Bolaget är aktivt.

Witlock i Höllviken AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Witlock i Höllviken AB ska trivas.

Witlock i Höllviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-19. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara renovering och nybyggnation av villor och industrifastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Witlock i Höllviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-29.

Idag är Witlock i Höllviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Witlock i Höllviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5163329.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Witlock i Höllviken AB är Vitlock, Anders Nils-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vitlock, Marie Charlotte som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Witlock i Höllviken AB har 556626-8560 som sitt organisationsnummer.