KLAWI Ekonomi AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och KLAWI Ekonomi AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och KLAWI Ekonomi AB är ett av dem. Statusen för KLAWI Ekonomi AB är att Bolaget är aktivt.

KLAWI Ekonomi AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som KLAWI Ekonomi AB ska trivas.

KLAWI Ekonomi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-10. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i ekonomistyrning samt verka som bokföringsbyrå och bedriva därmed förnelig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KLAWI Ekonomi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är KLAWI Ekonomi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med KLAWI Ekonomi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5147010.

Firman tecknas var för sig av -Widén, Astrid Kristina Louise -Widén, Jacob Klas Håkan.

De som är på något sätt har med KLAWI Ekonomi AB är Widén, Jacob Klas Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Astrid Kristina Louise som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

KLAWI Ekonomi AB har 556632-7887 som sitt organisationsnummer.