Imperial House i Södra Sverige AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom försäljning, marketing, merchandising, produktutveckling och management inom livsmedels- och detaljhandelsbranschen handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Imperial House i Södra Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Imperial House i Södra Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 2002-10-08 så skapades Imperial House i Södra Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Imperial House i Södra Sverige AB har haft det sedan 2002-12-05.

Imperial House i Södra Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-12-05

556633-4826 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Imperial House i Södra Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Imperial House i Södra Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 040-455442 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Imperial House i Södra Sverige AB är Jalkell, Jan Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jalkell, Eva Helena som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jalkell, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .