DGL Din GrönsaksLeverantör AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och DGL Din GrönsaksLeverantör AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DGL Din GrönsaksLeverantör AB är ett av dem. Statusen för DGL Din GrönsaksLeverantör AB är att Bolaget är aktivt.

DGL Din GrönsaksLeverantör AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DGL Din GrönsaksLeverantör AB ska trivas.

DGL Din GrönsaksLeverantör AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall verka som frukt- och grönsaksgrossist samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DGL Din GrönsaksLeverantör AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16.

Idag är DGL Din GrönsaksLeverantör AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med DGL Din GrönsaksLeverantör AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-421109.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med DGL Din GrönsaksLeverantör AB är Kjellgren, Bengt Johan Gustaf D som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Denik, Gabriella som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellgren, Pär Fredrik Gustaf D som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisor, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

DGL Din GrönsaksLeverantör AB har 556634-0377 som sitt organisationsnummer.