R SILBERSKY CONSULTING AB

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Aktiebolag som heter R SILBERSKY CONSULTING AB. Det finns flera verksamheter som liknar R SILBERSKY CONSULTING AB i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-01-16 så har R SILBERSKY CONSULTING AB varit registrerat. Idag är R SILBERSKY CONSULTING AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med R SILBERSKY CONSULTING AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med R SILBERSKY CONSULTING AB så kan ni göra det på 040-471730.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva yrkesmässig konsultverksamhet inom den ekonomiska och administrativa sektorn, bedriva kapitalförvaltning och värdepapershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Silbersky, Rickard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörberg, Bengt Lennart som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

R SILBERSKY CONSULTING AB har 556635-5474 som sitt organisationsnummer.