Resursgruppen i Sverige AB

Skåne län

Information

Resursgruppen i Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Resursgruppen i Sverige AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Resursgruppen i Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Resursgruppen i Sverige AB har haft sedan 2003-09-11. Resursgruppen i Sverige AB har funnits sedan och 2003-09-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Resursgruppen i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Falsterbov. 32, 239 33, Skanör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6642444.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Resursgruppen i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Resursgruppen i Sverige AB har idag 556638-2155 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Resursgruppen i Sverige AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva revision och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

I Resursgruppen i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .