Centmark AB

Skåne län

Information

Centmark AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Centmark AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Centmark AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Centmark AB har funnits sedan och 2003-03-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Centmark AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kämpingelund, 236 91, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-453136.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Centmark AB Privat, ej börsnoterat.

Centmark AB har idag 556638-5034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Centmark AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet för köpcentrumledning och marknadsföring, export och import av artiklar för marknadsföring, samt handel med värdepapper.

I Centmark AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Murmark, Anders Ernfrid som är född 1970 och har titeln VD, Murmark, Anders Ernfrid som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Murmark, Börje Ernfrid som är född 1942 och har titeln Suppleant, Grundell, Lars Erik som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .