R-Idea AB

Skåne län

Information

R-Idea AB är ett av många bolag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som R-Idea AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

R-Idea AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-03-19. Men sedan 2003-04-10 så har R-Idea AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Virvelv. 3, 232 36, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R-Idea AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7997720.

Vellinge arbetar för att bolag som R-Idea AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för R-Idea AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva design, försäljning och produktion av skidor, produktion av fiberkompositprodukter, konsultverksamhet inom dessa områden och styr- och reglerteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för R-Idea AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R-Idea AB och det är följande personer, Björnhov, Tobias Lars Ola som är född 1976 och har titeln VD, Björnhov, Tobias Lars Ola som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungh, Lars Ola Jacob som är född 1977 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för R-Idea AB är 556639-1164.