LP Fagerberg AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet är import och export av och handel med heminredningsartiklar, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LP Fagerberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är LP Fagerberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 2003-03-03 så skapades LP Fagerberg AB och företaget är har F-skattsedel LP Fagerberg AB har haft det sedan 2003-09-04.

LP Fagerberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-04

556640-4272 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är LP Fagerberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med LP Fagerberg AB så går det att nå dem via telefon på 040-435743 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fagerberg, Lisa Lisette -Fagerberg, Peter Gunnar Nicklas

Följande personer är på något sätt aktiva inom LP Fagerberg AB är Fagerberg, Lisa Lisette som är född 1968 och har titeln VD, Fagerberg, Lisa Lisette som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerberg, Peter Gunnar Nicklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fagerberg, Anita Margareta som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerberg, Ingvar Gunnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln RevisorHollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .