Heter Duga AB

Skåne län

Information

Heter Duga AB är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Heter Duga AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Heter Duga AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-06-12.

Heter Duga AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-02-21. Men sedan 2003-06-12 så har Heter Duga AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mejselg. 12, 235 32, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Heter Duga AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vellinge arbetar för att företag som Heter Duga AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Heter Duga AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva förvaltning samt uthyrning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Heter Duga AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Heter Duga AB och det är följande personer, Haneskär, Karl Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Haneskär, Karl Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Lars Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Areskog, Erik Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Haneskär, Ann Heléne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor.Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Heter Duga AB är 556640-6459.