Rena Hälsan i Höllviken AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Rena Hälsan i Höllviken AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Rena Hälsan i Höllviken AB är ett av dem. Statusen för Rena Hälsan i Höllviken AB är att Bolaget är aktivt.

Rena Hälsan i Höllviken AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rena Hälsan i Höllviken AB ska trivas.

Rena Hälsan i Höllviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-02. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och sälja hälsovårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rena Hälsan i Höllviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-02.

Idag är Rena Hälsan i Höllviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Rena Hälsan i Höllviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-450371.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Rena Hälsan i Höllviken AB är Borthwilk, Graham som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Murmark, Börje Ernfrid som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Murmark, Anders Ernfrid som är född 1970 och har titeln Suppleant, Grundell, Lars Erik som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .

Rena Hälsan i Höllviken AB har 556640-6723 som sitt organisationsnummer.