Vedkraft i Vellinge Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Vedkraft i Vellinge Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Vedkraft i Vellinge Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Vedkraft i Vellinge Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-09-18 och har organisationsnummer 556645-4095.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-293950 alternativt besöka eller skicka post till Vedkraft i Vellinge Aktiebolag på följande adress Falsterbov. 179, 235 91, Vellinge.

Vedkraft i Vellinge Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-18.

I Vedkraft i Vellinge Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lüning, Marianne Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt bedriva handel och import av vedeldade produkter såsom kaminer, öppna spisar, kakelugnar med tillbehör, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.