Brunns Butiksinstallationer AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av livsmedel med distribution, samt installationer av butiksutrustningar

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brunns Butiksinstallationer AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Brunns Butiksinstallationer AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 2003-10-29 så skapades Brunns Butiksinstallationer AB och företaget är har F-skattsedel Brunns Butiksinstallationer AB har haft det sedan 2003-11-06.

Brunns Butiksinstallationer AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-06

556649-5353 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Brunns Butiksinstallationer AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Brunns Butiksinstallationer AB så går det att nå dem via telefon på 040-455771 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brunns Butiksinstallationer AB är Brunn, Urban Gunnar Gerhard som är född 1953 och har titeln VD, Brunn, Urban Gunnar Gerhard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunn, Ingrid Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .