Added Value Sweden AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Added Value Sweden AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Added Value Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Added Value Sweden AB är momsregistrerat sedan2003-12-04 och har organisationsnummer 556651-4427.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Added Value Sweden AB på följande adress L. Torg 1, 211 34, Malmö.

Added Value Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-12-04.

I Added Value Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bern, Ulla Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsulthjälp, sälja och leverera produkter inom mekanisk verkstadsindustri till kunder via eget bolag och partners i andra länder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.