Aktiebolaget Servita

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med dental-produkter och erbjuda tjänster till tandvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Servita vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Aktiebolaget Servita ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 2003-11-17 så skapades Aktiebolaget Servita och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Servita har haft det sedan 2003-11-27.

Aktiebolaget Servita är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-27

556651-6935 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Aktiebolaget Servita Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Servita så går det att nå dem via telefon på 040-470101 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Servita är Tibell, Lars-Erik Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tibell, Lena Karin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tibell, Louise Cecilia som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .