Kvant & Ljungdahl Måleri AB

Skåne län

Information

Kvant & Ljungdahl Måleri AB är ett företag som finns i Vellinge. I Kvant & Ljungdahl Måleri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungdahl, Hans Rickard Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvant, Patrik Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvant, Eva Katrin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ljungdahl, Eva Catarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kvant & Ljungdahl Måleri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kvant & Ljungdahl Måleri AB på telefon 073-3203300.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kvant & Ljungdahl Måleri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kvant & Ljungdahl Måleri AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kvant & Ljungdahl Måleri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-06 och Kvant & Ljungdahl Måleri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kvant & Ljungdahl Måleri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kvant & Ljungdahl Måleri AB har 556661-1561 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.