Lan Net Data Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Lan Net Data Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lan Net Data Skåne AB är ett av dem. Statusen för Lan Net Data Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Lan Net Data Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lan Net Data Skåne AB ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja internetabonnemang och datatillbehör, konsult inom nätverk och serververksamhet, sälja presentartiklar och barnartiklar såsom kläder och leksaker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lan Net Data Skåne AB inte är momsregistrerat.

Idag är Lan Net Data Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Lan Net Data Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-423050.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lan Net Data Skåne AB är Nyström, Anders Erik som är född 1974 och har titeln VD, Nyström, Anders Erik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Telde, Karl Jan Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Lan Net Data Skåne AB har 556664-9439 som sitt organisationsnummer.