Arx Exploaterings AB

Skåne län

Information

556667-8206 är organisationsnummer för företaget Arx Exploaterings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arx Exploaterings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Arx Exploaterings AB finns i.

Arx Exploaterings AB har varit registrerat sedan 2004-10-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arx Exploaterings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Arx Exploaterings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arx Exploaterings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Arx Exploaterings AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6782570 eller genom brev på följande adress:
Kompanig. 25, 235 32, Vellinge

Bolaget skall exploatera, utveckla och försälja tomtmarker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arx Exploaterings AB och det är Åkerman, Göran Arvid som är född 1951 och har titeln VD, Åkerman, Göran Arvid som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Tore som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lager, Christina Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor