Sydsvenska Gallerfabriken AB

Skåne län

Information

556668-7553 är organisationsnummer för verksamheten Sydsvenska Gallerfabriken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sydsvenska Gallerfabriken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Sydsvenska Gallerfabriken AB finns i.

Sydsvenska Gallerfabriken AB har varit registrerat sedan 2004-10-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sydsvenska Gallerfabriken AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sydsvenska Gallerfabriken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sydsvenska Gallerfabriken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sydsvenska Gallerfabriken AB så kan ni göra det på telefon genom 040-228210 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med produkter för byggbranschen samt montage av sådana produkter, tillverkning av och handel med inbrottsskyddande säkerhetsutrustning, tillverkning, leverans och montering av brandskyddsjalusier, agenturverksamhet med ståldetaljer samt inom dessa områden tillhörande försäljning samt handel med aktier och handel med och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sydsvenska Gallerfabriken AB och det är Nilsson, Richard Otto Staffan som är född 1966 och har titeln VD, Nilsson, Richard Otto Staffan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Arkenstedt, Bo Eric Anders som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,