Chief Information Officer Partners i Sverige AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Chief Information Officer Partners i Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Chief Information Officer Partners i Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Chief Information Officer Partners i Sverige AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556669-4872.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-453107 alternativt besöka eller skicka post till Chief Information Officer Partners i Sverige AB på följande adress Kungsmansv. 16H, 236 31, Höllviken.

Chief Information Officer Partners i Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Chief Information Officer Partners i Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Gralla, Krystyna som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom management, administration och ADB-området samt därmed förenlig verksamhet.