Boundless Brilliance AB

Skåne län

Information

556670-2881 är organisationsnummer för företaget Boundless Brilliance AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Boundless Brilliance AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Boundless Brilliance AB finns i.

Boundless Brilliance AB har varit registrerat sedan 2004-11-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Boundless Brilliance AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

Boundless Brilliance AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Boundless Brilliance AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Boundless Brilliance AB så kan ni göra det på telefon genom 040-470888 eller genom brev på följande adress:
Magnus Toffelmakares Gränd 7, 239 35, Skanör

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet såsom utformning och utveckling av strategier för personlig och affärsmässig utveckling, hålla föredrag och utbildningar samt bedriva förlagsverksamhet inom nämnda områden, handla med och förvalta finansiella instrument och fast egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Boundless Brilliance AB och det är Molander, Carin Liselotte Margareta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Molander, Mats Lennart som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,