Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag ska trivas.

Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25.

Idag är Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag är Christensen, Jesper som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almqvist, Karl Anders Bertil som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Christin Helen som är född 1970 och har titeln Suppleant, Strand Almqvist, Marie Irene som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Almqvist & Christensen Byggnads Aktiebolag har 556675-3454 som sitt organisationsnummer.