Aktiebolag Skånska Idéer i Skanör

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolag Skånska Idéer i Skanör. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolag Skånska Idéer i Skanör tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolag Skånska Idéer i Skanör är momsregistrerat sedan2005-05-19 och har organisationsnummer 556676-3271.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9103360 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolag Skånska Idéer i Skanör på följande adress Anders Olsv. 36 A, 236 37, Höllviken.

Aktiebolag Skånska Idéer i Skanör är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-05-19.

I Aktiebolag Skånska Idéer i Skanör så sitter följande personer i styrelsen: , , Aspegren, John Jesper som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Frejd, Charlie Tobias som är född 1977 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska omfatta marknadsföring, utställningar, reklam, turism och förlagsverksamhet. Bolaget ska också syssla med produktutveckling inom området mat och matrelaterade produkter. Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangrörelse liksom utveckling av restaurang koncept. Bolaget ska syssla med produktion inom områdena ljud, text och bild. Bolaget ska bedriva fastighets- och värdepappersrörelse.