Gustafson & Sjöblom AB

Skåne län

Information

Gustafson & Sjöblom AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Gustafson & Sjöblom AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gustafson & Sjöblom AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gustafson & Sjöblom AB har haft sedan 2005-05-26. Gustafson & Sjöblom AB har funnits sedan och 2005-05-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gustafson & Sjöblom AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vikensv. 5 D, 236 41, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5245806.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gustafson & Sjöblom AB Privat, ej börsnoterat.

Gustafson & Sjöblom AB har idag 556679-3955 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gustafson & Sjöblom AB

Bolaget skall tillhandahålla juridiska och ekonomiska konsult- tjänster, juridisk och ekonomisk rådgivning, undervisnings- tjänster, juridisk och ekonomisk litteratur, redovisnings- tjänster, projektledningstjänster samt att idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Gustafson & Sjöblom AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Bengt Ingemar som är född 1949 och har titeln VD, Gustafsson, Bengt Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöblom, Ulla Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .