Trangrändens Transportservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Trangrändens Transportservice Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Trangrändens Transportservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Trangrändens Transportservice Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Trangrändens Transportservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Trangrändens Transportservice Aktiebolag ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva personbefordran samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trangrändens Transportservice Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Trangrändens Transportservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Trangrändens Transportservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6647769.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Trangrändens Transportservice Aktiebolag är Gren, Ulf Allan Garry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Drivstedt, Patrik Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Bo Kenneth Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, .

Trangrändens Transportservice Aktiebolag har 556685-5606 som sitt organisationsnummer.