Futhera AB

Skåne län

Information

556690-8959 är organisationsnummer för verksamheten Futhera AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Futhera AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Futhera AB finns i.

Futhera AB har varit registrerat sedan 2005-11-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Futhera AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-21.

Futhera AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Futhera AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Futhera AB så kan ni göra det på telefon genom 040-455579 eller genom brev på följande adress:
Marinav. 35 B, 236 41, Höllviken

Bolaget ska erbjuda konsulttjänster för utveckling och etablering av nya terapier och nya bolag. Bolaget ska dessutom investera i och förvalta fastigheter samt aktier i noterade och onoterade bolag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Futhera AB och det är Warin, Åke Stefan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Warin, Sylvia Birgit som är född 1942 och har titeln Suppleant, Forsäng, Bo Sixten som är född 1946 och har titeln Revisor, Grimslätt, Anna Cecilia som är född 1973 och har titeln Revisor, Svensk Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,