Gefion AB

Skåne län

Information

Gefion AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Gefion AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gefion AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gefion AB har haft sedan 2006-02-15. Gefion AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gefion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Violv. 7, 236 35, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-352302.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gefion AB Privat, ej börsnoterat.

Gefion AB har idag 556692-6670 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gefion AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring, köp och försäljning av värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Gefion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eyermann, Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eyermann, Liselott som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .