Green Construction Europe AB

Skåne län

Information

Green Construction Europe AB är ett bolag som finns i Vellinge. I Green Construction Europe AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Sven Håkan Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Anna Martina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Green Construction Europe AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Green Construction Europe AB på telefon 040-420128.

Bolaget skall förvalta värdepapper, utföra arbeten och konsulttjänster inom bygg- och anläggningsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Green Construction Europe AB av bolagstypen Aktiebolag.

Green Construction Europe AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Green Construction Europe AB innehar ej F-skattsedel och Green Construction Europe AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Green Construction Europe AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Green Construction Europe AB har 556697-6469 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.