Randy Invest AB

Skåne län

Information

Randy Invest AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Randy Invest AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Randy Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Randy Invest AB har haft sedan 2007-02-08. Randy Invest AB har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Randy Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slåtterv. 33, 239 31, Skanör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8206362.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Randy Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Randy Invest AB har idag 556699-1245 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Randy Invest AB

Bolaget skall investera i företag och bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Randy Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ralling, Jan Eric Linus som är född 1979 och har titeln VD, Ralling, Jan Eric Linus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Ralling, Jan Björn Christian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ralling, Sven Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.