Nauclér Medical AB

Skåne län

Information

Bolaget skall ta uppdrag som konsultläkare, uppdrag för utvärdering av internationella hälsoprojekt, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nauclér Medical AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Nauclér Medical AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 2006-04-25 så skapades Nauclér Medical AB och företaget är har F-skattsedel Nauclér Medical AB har haft det sedan 2006-08-17.

556702-6421 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Nauclér Medical AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nauclér Medical AB så går det att nå dem via telefon på 040-472320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nauclér Medical AB är Nauclér, Erik Pontus Vergenhanns som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nauclér, Per Anders Vergenhanns som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .