Persson Idé & Kommunikation AB

Skåne län

Information

Persson Idé & Kommunikation AB är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Persson Idé & Kommunikation AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Persson Idé & Kommunikation AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-23.

Persson Idé & Kommunikation AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-27. Men sedan 2006-12-23 så har Persson Idé & Kommunikation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rundelsg. 2, 235 33, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Persson Idé & Kommunikation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8422474.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Persson Idé & Kommunikation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Persson Idé & Kommunikation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva utbildningskonsultation, detaljhandelsförsäljning av textilier och personliga accessoarer samt utveckling av affärsidéer och uppstart försäljning av företag och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Persson Idé & Kommunikation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Persson Idé & Kommunikation AB och det är följande personer, Persson, Leif-Åke Kenneth som är född 1943 och har titeln VD, Persson, Leif-Åke Kenneth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Britt Kristin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Aaman, Charlotta Eva Nayomi som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fogelberg, Ingrid Ulrika som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Persson Idé & Kommunikation AB är 556702-8740.