PC Rör AB

Skåne län

Information

556714-3671 är organisationsnummer för verksamheten PC Rör AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PC Rör AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som PC Rör AB finns i.

PC Rör AB har varit registrerat sedan 2006-11-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PC Rör AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PC Rör AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PC Rör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PC Rör AB så kan ni göra det på telefon genom 040-421801 eller genom brev på följande adress:
Fabriksg. 16C, 235 32, Vellinge

Bolaget skall bedriva installationsverksamhet samt försäljning inom VVS området samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PC Rör AB och det är Sandgren, Lars Christer Mikael som är född 1964 och har titeln VD, Sandgren, Lars Christer Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Peter Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lotta Margaretha Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sandgren, Sigrun som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,