Restaurang Havsnära AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Restaurang Havsnära AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Restaurang Havsnära AB är ett av dem. Statusen för Restaurang Havsnära AB är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Havsnära AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Restaurang Havsnära AB ska trivas.

Restaurang Havsnära AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva café, restaurang-, catering och barverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Havsnära AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23.

Idag är Restaurang Havsnära AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Havsnära AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-459162.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Restaurang Havsnära AB är Ovenberger, Ted Christian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granborg, Maria Helena Louise som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mathias Henrik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Restaurang Havsnära AB har 556715-6962 som sitt organisationsnummer.