JTC Nova AB

Skåne län

Information

556717-1698 är organisationsnummer för företaget JTC Nova AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JTC Nova AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som JTC Nova AB finns i.

JTC Nova AB har varit registrerat sedan 2006-12-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JTC Nova AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JTC Nova AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JTC Nova AB är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Vill ni komma i kontakt med JTC Nova AB så kan ni göra det på telefon genom 040-160763 eller genom brev på följande adress:
Vetev. 15, 231 93, Trelleborg

Bolaget skall bedriva restaurang- och caférörelse, lounge, bageri och glasscafé samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JTC Nova AB och det är Erichsen, Casper som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rohrmann, Tommy som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,