German Construction International AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och German Construction International AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och German Construction International AB är ett av dem. Statusen för German Construction International AB är att Bolaget är inaktivt.

German Construction International AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som German Construction International AB ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska genomföra byggnadsverksamhet och projektering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att German Construction International AB inte är momsregistrerat.

Idag är German Construction International AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med German Construction International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Delgivningsmottagare saknas..

De som är på något sätt har med German Construction International AB är Rabald, Thomas som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Rabald, Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

German Construction International AB har 556719-6653 som sitt organisationsnummer.