Jemeå Medical AB

Skåne län

Information

Jemeå Medical AB är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Jemeå Medical AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jemeå Medical AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-20.

Jemeå Medical AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-01-25. Men sedan 2007-09-20 så har Jemeå Medical AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brädgårdsv. 28, 236 32, Höllviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jemeå Medical AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-458950.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Jemeå Medical AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jemeå Medical AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva distribution av medicintekniska artiklar, sjukvårds- och veterinärmaterial samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jemeå Medical AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jemeå Medical AB och det är följande personer, Leibig, Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Leibig, Åsa Emma Anna Jeanette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jemeå Medical AB är 556721-7533.