Transport och Tvättstugeservice på Söderslätt AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Transport och Tvättstugeservice på Söderslätt AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Transport och Tvättstugeservice på Söderslätt AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Transport och Tvättstugeservice på Söderslätt AB är momsregistrerat sedan2007-02-15 och har organisationsnummer 556722-1485.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-487334 alternativt besöka eller skicka post till Transport och Tvättstugeservice på Söderslätt AB på följande adress Kyrkstigen 2, 235 99, Vellinge.

Transport och Tvättstugeservice på Söderslätt AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-15.

I Transport och Tvättstugeservice på Söderslätt AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Pia Monica som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse och service samt installationsarbeten med inriktning på tvättstugeutrustningar och industritvättutrustningar. Därutöver kan bolaget placera överskottsmedel i svenska och utlänska aktier och aktiefonder, dock ej sådan placeringsverksamhet som står under bank- och finansinspektionens tillsyn.