Kämpinge El & Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

Kämpinge El & Maskin Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Kämpinge El & Maskin Aktiebolag finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kämpinge El & Maskin Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kämpinge El & Maskin Aktiebolag har haft sedan 2007-03-08. Kämpinge El & Maskin Aktiebolag har funnits sedan och 2007-03-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kämpinge El & Maskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 26, 236 35, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-455980.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kämpinge El & Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kämpinge El & Maskin Aktiebolag har idag 556723-2128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kämpinge El & Maskin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationsrörelse och service av entreprenadmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kämpinge El & Maskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Ulf Anders Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Janeta Helen som är född 1961 och har titeln Suppleant, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .