Decimo AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Decimo AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Decimo AB är ett av dem. Statusen för Decimo AB är att Bolaget är aktivt.

Decimo AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Decimo AB ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva livsmedelsverksamhet samt förvaltning av livsmedelsverksamheter och varumärken samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Decimo AB inte är momsregistrerat.

Idag är Decimo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Decimo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9483333.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Decimo AB är Drené, Mikael René som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svanberg, Peter Svante som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Decimo AB har 556728-0457 som sitt organisationsnummer.