Münchmedia AB

Skåne län

Information

Münchmedia AB är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Münchmedia AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Münchmedia AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-24.

Münchmedia AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-04-16. Men sedan 2007-05-24 så har Münchmedia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsmansv. 9 C, 236 31, Höllviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Münchmedia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9385553.

Vellinge arbetar för att företag som Münchmedia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Münchmedia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att förlagsverksamhet, grafisk formgivning, journalistik, konsulttjänster, översättningar, fotografering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Münchmedia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Münchmedia AB och det är följande personer, Münch, Ingrid Anna-Kerstin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Münch, Dieter Werner som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Münchmedia AB är 556728-2099.