Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB

Skåne län

Information

Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB har haft sedan 2007-11-08. Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tärnv. 3, 239 42, Falsterbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6459454.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB Privat, ej börsnoterat.

Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB har idag 556733-2084 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva läkemedelsprövningar och läkemedelsforskning samt handel med aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Kliniskt läkemedelsprövningscentrum i Malmö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jarl Ekdahl, Anna Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Per Erik Gunnar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .