Diggedot Bild & IT AB

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Aktiebolag som heter Diggedot Bild & IT AB. Det finns flera verksamheter som liknar Diggedot Bild & IT AB i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Diggedot Bild & IT AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2010-03-31 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2007-08-13 så har Diggedot Bild & IT AB varit registrerat och sedan 2007-08-16 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Diggedot Bild & IT AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Diggedot Bild & IT AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Anders Sadelmakares Gränd 5, 239 35, Skanör. Vi ni istället prata med Diggedot Bild & IT AB så kan ni göra det på 070-5906727.

Föremålet för bolagets verksamhet ärservice projektorservice och hemmabioinstallationer. PC-support och underhåll, drift och underhåll för PC-system. Internetsäkerhet, kommunikation, nätverkskommunikation, konsultverksamhet, utbildning och mjukvaruutbildning inom data och säkerhet. Internetlösningar för lokal och fjärrtrafik samt datakommunikationssystem, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Davidsson, Anders som är född 1959 och har titeln VD, Davidsson, Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson Sjöholm, Eva Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Diggedot Bild & IT AB har 556735-9004 som sitt organisationsnummer.