Moritz bemötande AB

Skåne län

Information

Moritz bemötande AB är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Moritz bemötande AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Moritz bemötande AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-20.

Moritz bemötande AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-09-05. Men sedan 2007-09-20 så har Moritz bemötande AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tröskev. 27, 239 31, Skanör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Moritz bemötande AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-473501.

Vellinge arbetar för att företag som Moritz bemötande AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Moritz bemötande AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva kurser och föreläsningar inom kundbemötande och service.

Firmatecknare för Moritz bemötande AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Moritz bemötande AB och det är följande personer, Moritz, Ann Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Moritz, Kjell Fredrik som är född 1937 och har titeln Suppleant, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Moritz bemötande AB är 556737-0530.