Kiels Catering AB

Skåne län

Information

556755-6989 är organisationsnummer för verksamheten Kiels Catering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kiels Catering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Kiels Catering AB finns i.

Kiels Catering AB har varit registrerat sedan 2008-04-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kiels Catering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-08-21.

Kiels Catering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kiels Catering AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kiels Catering AB så kan ni göra det på telefon genom 040-920487 eller genom brev på följande adress:
Österg. 6, 235 33, Vellinge

Bolaget ska bedriva servering av mat, tillredning, leverans och dylik handel med matvaror inom restaurangbranchen.

Det finns olika personer som har en koppling med Kiels Catering AB och det är Larsen, Margit Sylvia som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Bodil som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,