BAS Import Benny Andersson

Skåne län

Information

BAS Import Benny Andersson är ett av många bolag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som BAS Import Benny Andersson finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BAS Import Benny Andersson som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-19. Men sedan 1996-01-01 så har BAS Import Benny Andersson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BAS Import Benny Andersson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-541355.

Vellinge arbetar för att bolag som BAS Import Benny Andersson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BAS Import Benny Andersson. Det finns flera bolag i Skåne län.

Import och försäljning av varor och tjänster för hem, bostad och fritid såsom hushållshjälpmedel, elartiklar, plast- och läder- varor såsom väskor samt leksaker och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BAS Import Benny Andersson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BAS Import Benny Andersson och det är följande personer, Andersson, Benny Sven Ingvar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för BAS Import Benny Andersson är 560309-XXXX.