Lindesnäs IT Konsult

Skåne län

Information

I Vellinge finns det ett Enskild firma som heter Lindesnäs IT Konsult. Det finns flera verksamheter som liknar Lindesnäs IT Konsult i Skåne län. Vellinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lindesnäs IT Konsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1997-07-22 så har Lindesnäs IT Konsult varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lindesnäs IT Konsult och det finns fler verksamheter som är det i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Lindesnäs IT Konsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lindesnäs IT Konsult så kan ni göra det på 040-443455.

IT Konsultverksamhet såsom systemering av arbetsrutiner, pro- grammering, utbildning inom området data och datakommunikation, uppbyggnad av nätverk och nätverksadministration - Novell - NT.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bråhammar, Ingrid Louise som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lindesnäs IT Konsult har 560731-XXXX som sitt organisationsnummer.