Cykelmakaren på Näset

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vellinge och Cykelmakaren på Näset är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cykelmakaren på Näset är ett av dem. Statusen för Cykelmakaren på Näset är att Bolaget är aktivt.

Cykelmakaren på Näset är ett Enskild firma och skapades 2005-02-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cykelmakaren på Näset ska trivas.

Cykelmakaren på Näset är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Cykelverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cykelmakaren på Näset är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Cykelmakaren på Näset och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Cykelmakaren på Näset så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-450934.

.

De som är på något sätt har med Cykelmakaren på Näset är Mårtensson, Lars Martin som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cykelmakaren på Näset har 571023-XXXX som sitt organisationsnummer.