Ryttaregården Hacienda Interiör

Skåne län

Information

590212-XXXX är organisationsnummer för företaget Ryttaregården Hacienda Interiör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ryttaregården Hacienda Interiör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vellinge som är den kommunen som Ryttaregården Hacienda Interiör finns i.

Ryttaregården Hacienda Interiör har varit registrerat sedan 2005-01-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ryttaregården Hacienda Interiör så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ryttaregården Hacienda Interiör är och det finns flera bolag i Vellinge som också är .

Firmatecknare för Ryttaregården Hacienda Interiör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ryttaregården Hacienda Interiör så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Inredningsarkitekt samt försäljning av möbler och inredningsmaterial. Konstförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ryttaregården Hacienda Interiör och det är Calderon Vega, Ana Cristina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,